N-am jucat nimic.Sau am jucat cu spaima numelor belgienilor…


Asta ca sa fiu elegant si la aceasta infrangere unde numai norocul si Cel de Sus ne-au ajutat sa nu pierdem cu 5 sau 6 -1.

Jucatorii au avut o saptamana extraordinara, plina de laude si au clacat pana la penibil. Este inadmisibil sa nu poti tine de minge,sa nu rezisti la un atac sa nu primesti onorabil mingea pasata catre tine……asa cum s-a intamplat cu ai nostri.

Sa fiu clar de la inceput. Burca a fost unul dintre cei mai buni.Corect spus este ca toti au venit pentru Dragusin si l-au vazut pe Burca. |

Cat sunt eu de roman ma deranjeaza si face rau unui jucator talentat (Dragusin) laudele desantate. Repet ati venit sa-l vedeti pe Dragusin si l-ati vazut pe Burca. Stiu ce jucator este Burca si este printre putinii care joaca cu un moral extraordinar cu o determinare formidabila si …. indiferent de adversar…..!.

In rest Iordanescu a fost si el depasit de laudele exagerate de dupa meciul cu Ucraina. Atunci a fost un meci in care toate s-au aliniat…. Acum Iordanescu a fost depasit clar.Si ma gandesc ca fara decizia jucatorilor va fi depasit si la meciul cu Slovacia…. Antrenor mic la o echipa pe care toti o considera mica… Eu nu cred ca suntem o echipa mica. Una de mijloc poate chiar spre sus.De vina este mentalitatea si fatalismul si „lebedele” care scriu prin ziare ….

Stanciu nu a miscat in meci….Nici Iordanescu n-a stiut sa-i dea o solutie….. Man a fost la „mijloc”.Daca marca era in slavi la ora asta…. dar a jucat,a stat „ascuns” mare parte din meci … Mihaila,deplorabil.

Dragus al doilea jucator bun in asta seara.

Si ca sa gat cu evidentiatii numesc pe Andrei Ratiu al treilea jucator bun al echipei noastre.

Recapitulare :Burca,Dragus si Ratiu… Restul, o „apa si un pamant”

Toti ceilalti slabi,foarte slabi.De la Hagi care n-a facut nimic,la Bancu care nu este nici fundas nici mijlocas,la Razvan Marin si Marius Marin (care putea mai mult). Si termin cu Nita… Primul gol este imputabil clar lui Nita…. daca esti portar mare si cu experienta aperi,indiferent ca joci prin Turcia…..

Al doilea gol il „datoram” lui Dragusin….

La celelalte ocazii ale belgienilor Nita a balbait-o norocos. … Iordanescu a gresit si aici….. Moldovan ne-a dus la acest turneu final si tu mergi pe „savanta” decizie ca nu a jucat in acest an la Atletico….

Nu am mari sperante l;a jocul cu Slovacia…. Doar daca va fi o minune sau jocul rezultatelor ne va ajuta….

Cat despre Iordanescu sa-i spunem ca a gresit,ca nu este in stare sa gestioneze grupul (tare-i mai place cuvantul) si ca indiferent de rezultatul de la ultimul meci este cazul sa plece….

Lasă un comentariu