Harnicul deputat Alfred Simonis ce parere are de non-combatul din Camera Deputatilor  la legea autonomiei Tinutului Secuiesc?


Alfred Simonis are 35 de ani  este deputat PSD( seful PSD Timis) si liderul (seful de grup) al deputatilor PSD in Camera Deputatilor.

In aceasta calitate  deputatul Simonis este foarte prezent   in viata publica si mai ales cand este vorba de a apare in presa.

Cea mai recenta  aparitie a lui Simonis dateaza de doua zile(27.04.2020), „cand   a anunţat câteva dintre priorităţile social-democraţilor în perioada imediat următoare. Printre acestea se numără înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind achiziţiile făcute de guvern în perioada de pandemie. Simonis afirmă că demersul a pornit de la nenumărate articole de presă privind fapte de corupţie vizând achiziţiile făcute.”( sursa:debanat.ro)

Buna si interesanta grija deputatului pentru modul in care se cheltuie banul public…in vreme de pandemie….

Pun deputatului Simonis in calitatea lui de sef  grup parlamentar PSD in Camera Deputatilor o intrebare cel putin la fel de presanta si arzatoare ca si grija pentru comisia de ancheta :

Cum este posibil ca PSD ce  detine sefia Camerei Deputatilor (Marcel Ciolacu)  sa  aiba o atitudine de non-combat la legea autonomiei Tinutului Secuiesc?

Camera Deputatilor (in care PSD si  ajutoarele sale (ALDE si Pro Romania detine majoritatea) a adoptat tacit,fără dezbatere, un proiect de lege care acordă autonomie administrativă Ținutului Secuiesc. 

Va raspunde clar si nu balmejit deputatul Simonis la aceasta intrebare fireasca,de bun simt?

Lasă un comentariu