Motiunea de cenzura initiata de PSD a esuat datorita….PSD!


Sa-ti dai singur suturi in fund……

Scuzati expresia…..

Motiunea de cenzura initiata de PSD contra guvernului PNL condus de Ludovic Orban a esuat lamentabil….. Sedinta ca si votul nu s-au putut tine datorita lipsei de cvorum…. Semnasera pentru motiune 233 de parlamentari si la apel la sala  au lipsit sapte…. Nefiind cvorum sedinta s-a incheiat….

Motiunea a avut un singur scop: sa sprijine,sa fie un atu pentru echipa lui Marcel Colacu la alegerile din PSD…..Echipa in frunte cu Marcel Colacu a castigat la pas alegerile…… Nu are nici o importanta cei care au fost alesi….

Interesant ca inainte cu doua ore de sedinta din Parlament, radio Europa FM a intrerupt stirile si a prezentat ultimul sondaj (de pe luna august curent) al IMAS…… Firma de cercetari sociologice evalueaza lunar (probabil in baza unui contract cu postul de radiio) preferintele alegatorilor la alegerile parlamentare din acest an….. Sondajul de pe august 2020 arata ca PNL se mentine in frunte (dupa 5-6 luni de pandemie!) avand 33,6%( cresetere minora de 0,2% fata de luna iulie),PSD a cazut la 20,8%( in iulie a avut 23,4 %), USL-PLUS a urcat la 18,2 %(fata de 17,2% iulie) iar Pro Romania are 10,6%(9,7 % in iulie). Rezultatele sondajului au venit ca o lovitura de maciuca pentru PSD.

Toti competitorii cresc numai PSD scade semnificativ cu aproape 3 %. Probabil    absentele erau  „stabilite”,”stiute” mai din timp…. Aparitia sondajului a facut ca la declaratiile  de dupa  bluf-ul cu motiunea cei din PSD sa fie extrem de precauti si  nu au dat vina pe  altii… decat asa, electoral….

De fapt s-au „batut” singuri…..!

Dar a castigat….echipa care conduce acum PSD…..

Lasă un comentariu