Lui Dan Barna si USR-lui le fuge pamantul de sub picioare


Bine impins de  zvonul- care la fel ca si pe timpul securitatii vechi facea mai mult decat actualele  cuceriri moderne ale comunicarii:  smarphoane,internet,whatsup,facebook si alte derivate-ca este partidul celor cultivati( adica, cu  scoala) curati,destepti,neprihaniti,gata de schimbare,profesionisti  pur sange,deloc  prinsi in afaceri de coruptie si peste toate mai ales tineri….USR a  obtinut un scor neasteptat de bun la alegerile  euro-parlamentare…. De atunci  si nu numai de atunci a beneficiat  de o presa (atata cat este la noi presa  cat de cat  in vizorul publicului)  buna ,blanda care-i colora in bine pe useristi mai ceva ca pe functionarii raiului…. Vazand ca le merge   au ridicat imediat pretentii. Dan Barna,seful USR- este candidatul partidului la prezidentiale…. Cu chiu cu vai au acceptat sa intre la motiune.Ei sunt baieti curati,neprihaniti  si n-au mancat usturoi…. Abia s-a terminat motiunea si au aununtat ritos ca  nu intra la guvernare.Ei se pastreaza virgini pentru viitoarele alegeri…Adica romanii se scufunda (incet)tinandu-se maini si cei de la USR se refugiaza  pe o movila…..   curati si  neimplicati,cum am mai spus virgini…

O atitudine departe de niste   barbatii politici. Politica  este  si un calcul si o suma de compromisuri dar sa     tii  cu dintii de cel mai puternic anticonceptional de pe lumea asta care este un NU categoric ne indica niste fecioare despletite care  se scalda  in grup  in apa ce le vine pana la glezne a unui rau  de munte….. Despre Dan Barna  candidatul ales de USR la presedintie Theodor Paleologu spunea ca  „este o eroare de casting a partidului”….

Rise Projet  publica  azi un  articol documentat intitulat „Adevarul despre  Dan Barna”:https://www.riseproject.ro/articol/adevarul-despre-dan-barna/ unde se afirma: ”șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE.„Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru prietenii de școală”

Raspunsul lui Dan Barna este neconvingator. Ca  jurnalistii au ales/extras….. numai exemple negative….. si se aseamana cu Hagi: ” e ca și cum ne-am supăra pe Hagi că n-a înscris de fiecare dată.”….. Pe de alta parte USR a respins din nou intrarea la guvernare pe care a propus-o un membru marcant al partidului….si o tine   „langa” cu alegerile anticipate.

Este o insistenta infantila acum cand mai toti, specialisti sau nespecialisti,  au inteles ca la acest moment din mai multe cauze (Constitutie,parlamentari) este imposibila declansarea lor.

Asa ca prefera sa  ramana deoparte.Un NU categoric care le va fi fatal in urmatoarele luni…Alegatorii nu vor  inghiti la nesfarsit  piruetele gratioase si initiative teoretice.Mai trebuie si fapte…

Pana la urma Theodor Paleologu poate are dreptate. USR a facut un casting gresit pentru filmul cu prezidentialele!

Iohannis si PNL   intra la guvernare .Va fi greu dar nu imposibil sa reziste…

Oricum alta cale nu exista si pana la urma trebuie cineva sa o faca….Cei care risca vor castiga…. daca au tact,abilitate maxima si buna credinta!

Lasă un comentariu